Kraamboek

Kraamboek  °"Ik heb erg veel gehad aan je postnatale begeleiding.

Het was een hele geruststelling dat er regelmatig iemand langs kwam met antwoorden  op zoveel kleine praktische vragen die pas opduiken als je er thuis alleen voor staat in de verzorging van de pasgeboren baby.

En het geeft vertrouwen wanneer je van iemand met zoveel ervaring hoort dat je het goed doet."

                                                                                                       C.S. uit Riksingen


  °"Mireille heeft ons met veel liefde en geduld bijgestaan na de geboorte van ons zoontje. Vooral tijdens de borstvoedingsperikelen was ze een steun en toeverlaat."

                               M.A. uit Zussen


  °"Ik was altijd blij als je kwam omdat er toch altijd dingen waren waar ik onzeker over was en dan toch graag uitleg vroeg aan iemand met veel ervaring.

Zowel voor mijn kleintje als voor mezelf kwam je goed van pas

Ik voelde me ook echt op mijn gemak bij u en wist dat ik u alles kon vragen!

Blij dat jij er voor ons was."

                                   G.L. uit Spouwen


  °"We keken er iedere keer naar uit dat je weer kwam.

Je kon van alles vragen, en zeker omdat dit ons eerste kindje was is alles nog nieuw.

En je bent dan onzeker, maar de vroedvrouw nam veel stress weg.

Een heel vriendelijke waar je aan ziet dat ze haar werk heel graag doet.

Met raad en daad bijgestaan, ze keurt niet af als je dingen anders doet maar ze geeft gouden tips.

Een zeer goed ervaring.

Bij een eventuele tweede vraag ik gewoon dezelfde terug."

                                      A.D. uit Merem


  °"De geboorte van ons eerste kindje was een erg mooie maar ook spannende tijd. Gelukkig stond Mireille ons bij met raad en daad tijdens de zwangerschap en na de geboorte. Haar professioneel advies zorgde ervoor dat wij ons helemaal op ons gemak voelden, en onze zoon ook. Bedankt Mireille!"

                                      S.L. uit Eigenbilzen


  °"Bedankt voor de tips, de steun en het geduld tijdens elk bezoekje aan ons, ik heb ontzettend veel aan je begeleiding gehad.  Jij bent het sterretje onder de vroedvrouwen!"

                                       S.J. uit Hoeselt                                   


  °"Mireille werd ons aangeraden door een vriendin en ze heeft onze verwachtingen overtroffen. Je komt inderdaad uit een ‘beschermd milieu’ thuis met je baby en hebt dan nood aan iemand om op terug te vallen. Mireille is dankzij haar deskundigheid, empathie, goede raad en liefdevolle zorgen de geknipte persoon.  Bij elk bezoekje kregen we duidelijke antwoorden op onze vragen, waardoor we steeds gerustgesteld waren.  Maar het beperkte zich niet tot de bezoekjes. Met dringende vragen mochten we steeds contact met haar opnemen, op die manier zorgde zij voor ons opnieuw voor een goed gevoel in ‘ons eigen beschermd milieu'’. Mireille, bedankt voor alles! "

                                        O.K. uit Elderen


  °"Mireille, bedankt voor al je goede zorgen!  Bij elk bezoek konden wij rekenen op deskundig advies, oprechte interesse en zoveel zorgzaamheid.  Je gaf ons telkens moed en stelde ons gerust."

                                         D.I. uit Alt-Hoeselt


  °"Ik kwam bij jou terecht tijdens mijn zwangerschap in verband met begeleiding rond een mogelijke stuitligging van ons babytje. Je stelde me tijdens het prenatale gesprek al direct erg op mijn gemak en mijn keuze om je ook te vragen voor de postnatale begeleiding was erg snel gemaakt. Ook al was het ons tweede kindje, toch was ik heel erg blij dat ik altijd op jouw advies en raad kon terugvallen. Het deed me erg deugd en stelde me het gerust om je lieve woorden te horen dat we het zo goed deden. Ook de raad omtrent onze oudste zoon was meer dan welkom. Daarom een dikke dank u wel voor je fijne bezoekjes, gezellige babbels en geruststellende raad!"

                                         K.E. uit Lafelt


  °" Aangezien ons dochtertje ons eerste kindje was hadden we de eerste weken en maanden heel wat kleine en grote zorgen. Mireille wist ons altijd een antwoord te geven op onze vragen en stond ons bij met raad en daad... We keken dan ook altijd uit naar haar bezoekjes. Ik wil Mireille dan ook aanbevelen aan alle toekomstige ouders! Mireille is een (vroed)vrouw met een groot hart!"

                                         S.W. uit Tongeren


°"Mireille we willen je graag bedanken voor alle zorg, professionele adviezen en steun. Een eerste kindje is een grote aanpassing en brengt veel vragen met zich mee. Gelukkig konden we altijd op jou rekenen waardoor we als ouders ook meer gerust waren. Je nam ook steeds de nodige tijd tijdens de postnatale sessies. Ik heb uiteindelijk ook 6 maanden borstvoeding gegeven dankzij jouw steun en tips. Ons zoontje heeft hierdoor van de voordelen genoten en het geeft hem een fantastische start in het leven! We willen dan ook Mireille aanraden aan toekomstige ouders voor haar passie en professionele ervaring als vroedvrouw!"

                                          C.J. uit Vreren


"°Liefste Mireille,


Je hielp ons van het eerste flesje naar het eerste groentepapje.

Je leerde ons wat er nu precies wel en niet onder “standaard babygedrag” viel en ondersteunde ons bij het trotseren van die moeilijkere eerste weekjes.

En dan was er die geweldige babymassage! Een heerlijke manier om de krampjes te verzachten en lekker dicht naar elkaar te groeien.

Een dikke merci voor alle hulp en advies."

                                            K.V. uit Elderen


"° Mireille, je werd me aangeraden door mijn zus en zoveel andere mensen. Ik weet nu waarom.

Bij het eerste gesprek voor de bevalling, was ik meteen gerustgesteld, dat wanneer ik zou thuiskomen uit het ziekenhuis met ons baby’tje, dat jij er zou zijn om ons te helpen met raad, tips of soms gewoon de juiste woorden op het juiste moment. Jouw ervaring en de manier waarop je deze overbrengt voelen zo spontaan en natuurlijk aan, alsof je iemand bent die al jaren in ons leven is.

Je weet het beste in een verse moeder naar boven te halen en zorgde er steeds voor dat de glimlach die je mee binnenbracht bij ons kon achterblijven. Je hebt ons met zachte handen vooruit geduwd en zelfvertrouwen gegeven. Bedankt om alles."

                                             G.C. uit Millen


"°We keken elke keer uit naar je bezoek, je was dan ook altijd goedgezind met veel liefde voor je job. Ik was ook altijd zo verbaasd dat je zoveel kennis had van zowel de moeder (ikzelf dus) en het kind. Met al je ervaring kon je mijn vragen/bezorgdheden snel relativeren, beantwoorden, geruststellen.. Je had ook altijd wel een advies klaar dat aanvaardbaar was, waar ik me in kon vinden.

En de onvoorwaardelijke steun op de moeilijke momenten die er zeker ook zijn..

Ik wist dan ook direct na mijn 1e zoontje dat ik je snel terug moest contacteren voor de postnatale begeleiding bij ons 2e zoontje.

Ook de babymassage vond ik een hele ervaring, heel laagdrempelig, zalig gewoon!!"

                                              M.V. uit Z.Z.-Bolder


"°Mama en papa worden van een prachtig wondertje, het mooiste dat ons ooit is overkomen. Bij een eerste kindje is alles nieuw. Bij het verlaten van het ziekenhuis, sta je er dan ineens alleen voor. We waren dan ook ontzettend blij dat we regelmatig een bezoekje kregen van Mireille. Ze hielp ons heel goed op weg en we konden steeds bij haar terecht met onze vragen. Voor ons was dat een echte geruststelling! Graag willen we haar dan ook bedanken voor alle hulp en al de goede zorgen."

                                               N.V. uit Koninksem


"°Mireille, velen doen enkel maar 'hun werk'. Maar jij deed zoveel meer voor ons dan enkel je job.  Je hebt me op mijn zwakst leren kennen.  Me terug vol goede moed gepompt en zelfvertrouwen gegeven als mama.  Je hebt ons fantastische raad gegeven en stelde me gerust.  Dank je wel voor je steun en hulp.  Topvroedvrouw!!!"

                                                Q.K. uit Schoonbeek


"°Lieve Mireille.  Wij willen jou bedanken voor alle hulp die jij ons geboden hebt.  Niet alleen met de verzorging en opvolging van ons kindje.  Maar ook voor alle hulp die je ons, als ouders gegeven hebt.  Voor de complimenten die je ons gaf, voor ons te verzekeren dat we goed bezig waren en voor alle tips die je ons gaf.  NIet alleen heb je ons geholpen met het wennen aan het leven als ouders, maar na elk bezoek was ons zelfvertrouwen weer toegenomen.  Bedankt voor alles."

                                                 V.N. uit Bilzen


"°Wij hebben heel veel aan uw begeleiding gehad. We konden met al onze vragen bij u terecht,je gaf ons goede raad en je was snel bij ons thuis toen we uit het ziekenhuis kwamen,wat voor ons heel belangrijk was omdat het ons eerste kindje was. Je hebt ons fantastisch bijgestaan! Als er een tweede kindje komt,doen we zeker opnieuw beroep op uw hulp.

Bedankt Mireille!"

                                                 G.H. uit Lanaken


"°Toen onze dochter 6 weken eerder dan verwacht zich aanmeldde waren wij natuurlijk enorm geschrokken. De eerste 3 weken van haar leven heeft ze dan ook op neonatologie doorgebracht en wat waren we blij toen we haar mee naar huis mochten nemen, maar tegelijk waren we ook enorm ongerust. Het stelde ons gerust te weten dat jij langs ging komen zodat we na die gecontroleerde weken in het ziekenhuis ook thuis nog een beetje opgevolgd werden. En wat was het fijn om te horen dat we het goed deden. Het gaf ons vertrouwen als kersverse mama en papa.

Je nam altijd ruim je tijd om je bezig te houden met de baby maar ook om mijn vragen te beantwoorden. Het is fijn om te weten dat je iemand kan opbellen als je met vragen zit en dat je ook snel geholpen wordt.

Ik hoop dat je in de toekomst nog veel mama's en baby'tjes postnataal mag ondersteunen want het valt op dat je deze job met hart en ziel doet!"

                                                   W.R. uit Hoeselt


"°Lieve Mireille,

Bedankt voor je warmte, je enthousiasme, je inbreng, je luisterend oor & waardevol advies! Met hart & ziel oefen jij je job uit, je bent een TOPPERTJE!

Je aanwezigheid was dan ook van onschatbare waarde! DANKJEWEL!"

                                                    D.R. uit Tongeren


"°Mireille stond niet alleen altijd klaar met deskundig advies, maar was ook een echte steun en toeverlaat tijdens de eerste weken van ons nieuwe avontuur."

                                                    V.L. uit Riksingen


"°Mireille,

Bedankt voor al je goede zorgen, hulp, bezorgdheid, raad,... maar vooral voor het laten slagen van de borstvoeding!  Het was en is nog altijd een zalige tijd.  Zonder jouw hulp was het nooit zo vlot gelopen.  Nu kan ik met veel plezier deze intieme moeder-dochter momenten nog een hele tijd verder zetten.

Veel liefs"         

                                                     R.E.uit Schoonbeek


"° Liefste Mireille,

Je bent alles wat ik me kon wensen als vroedvrouw! Je hebt gouden tips gegeven, een luisterend oor geboden! Je doet je job met passie, overgave, liefde,... en dit straal je ook uit.

Je was altijd bereikbaar voor een babbel of een vraag, nooit was iets te veel en je stond altijd voor ons klaar! Ik heb enorm veel gehad aan de bezoekjes met jou, bedankt voor alle goede zorgen.

Ik ben er zeker van dat je nog heel wat mama's, papa's, kindjes,... gelukkig zal maken door jouw aanwezigheid!!"

                                                      D.B. uit Rooi


"°Door onze verhuis naar Tongeren en derde zwangerschap waren we op zoek naar een vroedvrouw in de omgeving.

Na een bezoekje aan jouw website en telefonisch contact hadden we meteen een goed gevoel.

Vanaf het intakegesprek kregen we veel tips om een goede start te maken bij de borstvoeding, het regelen van de kraamzorg  en de postnatale kine.

We keken steeds uit naar jouw komst.

Je professionele advies en het feit dat je zeer bereikbaar bent gaf ons een gerust gevoel.

Steeds nam je tijd voor onze vragen, het opvolgen van onze dochter en de borstvoeding.

Je bent een supervroedvrouw! Bedankt!"

                                                        V.I. uit Tongeren


 


© Mireille Vroonen - Webdesign Jeurissen Design